Квалитет, прецизност, достапност

Ваш партнер

Инфо

ср мега ауто

СР МЕГА АУТО започнува со работа во 2001 година, компанија основана во целост со приватен капитал и во сопственост на едно лице. Основна дејност – продажба и дистрибуција на резервни делови за комерцијални возила односно камиони,автобуси и приколици.

Асортиман

Резервни делови за сите видови товарни возила со гарантиран квалитет од високореномирани Европски производители

Новости

Саем за автоделови

Саем за автоделови

За прв пат во Македонија, на 27 Мај во Хотел Александар Палас се одржа саем за автоделови на кои се претставија 22 изложувачи – реномирани производители на автоделови од Европа, најголем дел од Германијa.

Повеќе...
Ново продажно место

Ново продажно место

Со цел поголема достапност на нашите потрошувачи од 01.03 веќе може да го посетите новото продажно место на СР МЕГА АУТО во Охрид.

Повеќе...
Bicma

Bicma

Решивме да ги вклучиме производите на Bicma во нашата програма со цел да го прошириме изборот на производи и да им овозможиме на нашите купувачи да ги најдат сите работи на едно место.

Повеќе...

Контакт

СР МЕГА АУТО ДООЕЛ СКОПЈЕ

ПОДРУЖНИЦА ОХРИД

ПОДРУЖНИЦА ШТИП

ПОДРУЖНИЦА КАВАДАРЦИ

ПОДРУЖНИЦА СТРУМИЦА

ПОДРУЖНИЦА КУМАНОВО

Имате прашања!?

Пополнете ја контакт формата

12 + 10 =