• mk
  • en

Јави се

+389 23 171-800

Работно време

08:00 - 17:00

Прати маил

mailto:info@megaautosr.mk

Bicma

Решивме да ги вклучиме производите на Bicma во нашата програма со цел да го прошириме изборот на производи и да им овозможиме на нашите купувачи да ги најдат сите работи на едно место.

Италијанскиот бренд Bicma ѓи произведува а се наоѓаат во нашиот асортиман овие производи:

  • Флуросцентни/рефлектирачки табли

  • Флуросцентни/рефлектирачки лепенки

  • Лепенки за ограничување

  • ADR торби и опрема
  • Табли за опрема