• mk
 • en

Јави се

+389 23 171-800

Работно време

08:00 - 17:00

Прати маил

mailto:info@megaautosr.mk

Делови за мотор

 • Клипови
 • Цилиндерски кошулици (хилзни)
 • Карики
 • Летечи и лежечки лагери
 • Вентили за мотор
 • Водилки за вентили
 • Подигнувачи за вентили
 • Пиксни за клипњача и брегаста
 • Радилици
 • Брегасти осовини
 • Картери
 • Заптивки (дихтонзи)
 • Семеринзи