• mk
  • en

Јави се

+389 23 171-800

Работно време

08:00 - 17:00

Прати маил

mailto:info@megaautosr.mk

Членство во Group Adria

Group Adria е една од 20те меѓународни групи коишто се обединети под Groupauto International, кои ја покриваат цела Европа.

Да се биде дел од една ваква групација ни дава прилика за разменување на идеи, разменување на информации , овозможува добра пракса како и контакт со главните произведувачи на резервни делови.

Моментално во регионот на Балканот има голем потенцијал да стане најголема мрежа за резервни делови и дистрибуција. Ги покрива регионите на: Словенија, Хрватска, Србија, Босна и Херцеговина, Црна Гора и Македонија.