• mk
  • en

Јави се

+389 23 171-800

Работно време

08:00 - 17:00

Прати маил

mailto:info@megaautosr.mk

Ново продажно место

Со цел поголема достапност на нашите потрошувачи од 01.03 веќе може да го посетите новото продажно место на СР МЕГА АУТО во Охрид. Во центарот на градот, во близина на индустрискиот дел , во управната зграда на ГАЛЕБ”. Со задоволство Ве очекуваме.

Адреса : УЛ: Питу Гули БР: 4 , 6000 Охрид

Телефон за контакт : 00 389 046 254-405