• mk
  • en

Јави се

+389 23 171-800

Работно време

08:00 - 17:00

Прати маил

mailto:info@megaautosr.mk

Новости

Саем за автоделови

За прв пат во Македонија, на 27 Мај во Хотел Александар Палас се одржа саем за автоделови на кои се…
Прочитај повеќе

Членство во Group Adria

Group Adria е една од 20те меѓународни групи коишто се обединети под Groupauto International, кои ја покриваат цела Европа. Да…
Прочитај повеќе

Bicma

Решивме да ги вклучиме производите на Bicma во нашата програма со цел да го прошириме изборот на производи и да…
Прочитај повеќе

Ново продажно место

Со цел поголема достапност на нашите потрошувачи од 01.03 веќе може да го посетите новото продажно место на СР МЕГА…
Прочитај повеќе