• mk
  • en

Јави се

+389 23 171-800

Работно време

08:00 - 17:00

Прати маил

mailto:info@megaautosr.mk

За нас

СР МЕГА АУТО започнува со работа во 2001 година, компанија основана во целост со приватен капитал и во сопственост на едно лице. Основна дејност – продажба и дистрибуција на резервни делови за комерцијални возила односно камиони,автобуси и приколици.

За успешно вршење на дејноста , компанијата располага со магацински простор од 1000 м2 , на пристапна локација веднаш на влезот во Скопје од источната страна и на неколку километри одалеченост од центарот на главниот град. Севкупната успешност на компанијата се должи и на стручно обучените вработени и опремени канцелариски простории со најнова компјутерска технологија.

Со цел за поголема достапност на потрошувачите, во 2017 година СР Мега Ауто започнува со отварање на нови продажни места низ Р.Македонија започнувајќи со првата подружница во Охрид.

За услугата да биде комплетна нудиме испорака на стока на сервисите и крајните корисници за нашите производи.

Квалитет на производите го потврдува гаранцијата потпишана од високореномирани Европски производители.