• mk
  • en

Јави се

+389 23 171-800

Работно време

08:00 - 17:00

Прати маил

mailto:info@megaautosr.mk

  • Резервни делови за сите видови товарни возила

  • Над 50.000 производи достапни на лагер

  • Квалитет , прецизност , достапност во секое време

Што нудиме

За нас

СР МЕГА АУТО започнува со работа во 2001 година, компанија основана во целост со приватен капитал и во сопственост на едно лице. Основна дејност – продажба и дистрибуција на резервни делови за комерцијални возила односно камиони,автобуси и приколици.

Повеќе за нас

Магацински простор

над 1000м2

Квалитетен персонал

стручно обучените
кадри

Гарантиран квалитет

високореномирани
Европски производители

Испорака на стока

на корисници за нашите
производи

Опремени канцеларии

најнова компјутерска
технологија

Нови продажни места

започнувајќи со првата
подружница во Охрид

Саем за автоделови

За прв пат во Македонија, на 27 Мај во Хотел Александар Палас се одржа саем за автоделови на кои се…

Членство во Group Adria

Group Adria е една од 20те меѓународни групи коишто се обединети под Groupauto International, кои ја покриваат цела Европа. Да…